Junior Werkvoorbereider

Vacature: Junior Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat alle renovaties die wij plaatsen goed worden voorbereid en volledig volgens plan verlopen.

Jouw uitdaging

Jij zorgt ervoor dat het plan dat Sales verkoopt, ook precies zo geïnstalleerd wordt bij de klant. We plaatsen kozijnen in heel Nederland. Dankzij jou gaan onze monteurs altijd goed voorbereid en met de juiste spullen op pad, zodat de renovatie soepel verloopt en de klant binnen no-time fantastische kunststof kozijnen van hoge kwaliteit gemonteerd heeft kregen.

Wat je doet

  • Zodra een klant goedkeuring geeft op een offerte komt het dossier bij jou terecht. Jij zorgt er vervolgens voor dat alles tot in de puntjes is voorbereid zodat op de montage dag alles goed geregeld is.
  • Dit betekent dat jij bijvoorbeeld bekijkt hoe de monteurs en de materialen aan het werk kunnen gaan; middels een steiger, hoogwerker, kraan, ladder of steigerbouw. Zo zorg je ervoor dat de teams met de goede materialen op pad gaan, weten wat ze moeten doen en dus kwaliteit afleveren.
  • Het kan zijn dat tijdens een klus dingen anders zijn dan verwacht. Jij bedenkt dan op afstand, samen met de eerste monteur ter plaatse, de beste oplossing. Want 100% tevreden klanten is altijd ons streven.
  • Wij werken vanuit de visie dat alle keuzes die we maken, bij moeten dragen aan een zo hoog mogelijke klantbeleving. Aan jou om hier voor te zorgen samen met de monteurs. Kunnen er dingen beter? Maak een plan en voer het uit. Je krijgt van ons alle middelen om er een succes van te maken.

Wat verwachten we van jou

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, door een opleiding of door ervaring;
  • Positieve energie waarmee je impact maakt op onze klanten en collega’s;
  • Je bent een gestructureerde doener; ook onder druk zie je snel wat prioriteit heeft, zo zorg je dat we kozijnen van de hoogste kwaliteit monteren en afleveren;
  • Je bent een procesmatige denker; je denkt altijd na over hoe je werk nog beter en efficiënter kan en voert het vervolgens ook uit.
  • Communicatief ben je sterk; je werkt grotendeels op afstand samen met je teams, goede communicatie is cruciaal.

 

Heb je nog vragen over de vacature Junior Medewerker? Bel of mail via 085-0220 427 of info@cerantotaalbouw.nl. Wij helpen je graag verder.

Leuke vacature he? Vinden wij ook, daarom zoeken onze eigen Recruiters hier een nieuwe collega voor. Wij werken niet samen met externe partijen voor het invullen van vacatures.